Målare Kalmar

Målning och tapetsering •

Tapetsering

Om ni funderar på att renovera, antingen hemma eller på företaget, vill vi på Målare Kalmar gärna hjälpa er. Vi har lång erfarenhet av tapetsering och kan erbjuda prisvärd hjälp med ett resultat ni som kund garanterat kommer att vara nöjd med. Vi tar oss an både små och stora projekt, allt från en fondvägg till ett helt kontorslandskap och om ni väljer att anlita oss tar vi hand om hela processen, från det viktiga förarbetet till en färdig slutprodukt.

Tapet

Skickliga tapetserare med yrkesstolthet

Våra mycket kunniga tapetserare har erfarenhet av att jobba med många olika sorters tapeter och underlag vilket gör att vi kan garantera ett lyckat resultat varje gång. Att mönsterpassa tapeter är ofta något privatpersoner tycker känns krångligt och gärna undviker och det är just därför vi finns till. Med oss behöver ni inte välja en praktisk enfärgad tapet som är enkel att sätta upp utan ni kan välja den tapet ni verkligen vill ha och känna er lugna i vetskapen om att resultatet blir perfekt.

Vi hjälper er med tapetsering i Kalmar

Oavsett om det gäller spackling och annat förarbete eller att mönsterpassa tapeter vill vi finnas till hands för er, några fördelar med att anlita oss är:

 • Lång erfarenhet av renovering och tapetsering
 • Prisvärda tjänster, givetvis med ROT-avdrag
 • Fackmannamässigt utfört arbete som ger professionellt resultat

Vi erbjuder ett bra pris när ni anlitar våra tapetserare

Våra hantverkare utför tapetsering i Kalmar, på Öland och även i kringliggande orter. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och vår kunskap inom området gör att du som kund kan känna dig 100 % trygg när du anlitar oss. Utöver tapetsering utför vi även målning både inomhus och av fasad så väl som staket och andra projekt. Vi älskar det vi gör och har en arbetsglädje som lyser igenom och reflekteras i det arbete som vi utför, vår yrkesstolthet gör att vi alltid kan garantera nöjda kunder.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett måleri i Kalmar som kan ta sig an allt som har med tapetsering och målning att göra.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@malarekalmar.com

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter ett måleri i Kalmar som kan ta sig an allt som har med tapetsering och målning att göra.

Målarekalmar.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Målarekalmar.com kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.