Målare Kalmar

Målning och tapetsering •

Målning

Välkommen till oss på Målare Kalmar när det är dags för renovering och målning av inne- eller utemiljöer. Måleri är ett viktigt hantverk som har en lång historia och tradition. Personalen har en lång erfarenhet och ett mycket stort kunnande om att både måla fasader och av mindre arbeten som måleri av invändiga snickerier. Vi kan också bistå med rådgivning kring olika nyanser och vilken typ av färg som lämpar sig för ditt aktuella projekt.

Fasadmålning av fastigheter i och omkring Kalmar

Vi vill vara ditt första val av målare i Kalmar vid exempelvis målning av fasad. Just fasadmålning är ett stort projekt som du kanske drar dig för att göra själv. Då kan du anlita oss som med van hand tar oss an ditt målerijobb. Att underhålla utsidan på huset handlar inte bara om att ditt hem ska ge ett snyggt intryck utan också om att skydda huset och förlänga fasadens livslängd. Självklart hjälper vi även till med övrigt måleri av såväl ute- som innemiljöer vid renovering eller nybyggnation.

Fördelar med att anlita oss för målning i Kalmar

När du anlitar oss tar du hjälp av ett seriöst måleri som erbjuder ett verkligt mervärde:

 • Via hemsidan beställer du en kostnadsfri offert
 • Du kan boka oss för målning av små som stora fastigheter
 • En målad yta skyddar träet och förlänger livslängden

Vi håller ett lågt pris för målning

Beställ en kostnadsfri offert för målning i Kalmar med omnejd redan idag. Via vår hemsida kan du få pris för målning av både ute- och innemiljöer. Vi kan ta oss an de flesta arbeten som har med målning och tapetsering att göra. Är du i behov av rådgivning kring val av färg och av nyans kan vi även bistå med detta. Beroende på var du ska måla behöver din färg ha olika specifika egenskaper. Kombinera gärna målningsarbeten med våra andra tjänster till ett bra pris.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett måleri i Kalmar som kan ta sig an allt som har med tapetsering och målning att göra.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@malarekalmar.com

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter ett måleri i Kalmar som kan ta sig an allt som har med tapetsering och målning att göra.

Målarekalmar.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Målarekalmar.com kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.