Målare Kalmar

Målning och tapetsering •

Om ROT-avdraget

Ett skatteavdrag som gör slutkostnaden lägre

ROT-avdraget är till för privatpersoner som vill renovera, bygga om eller bygga till den fastighet man äger och bor i. Avdraget har funnits i dryga 30 år och varierat i storlek och i dagsläget ligger det på 30 % av de totala arbetskostnaderna. För att vara berättigad till subventionen behöver man betala skatt i Sverige och företaget man anlitar måste vara registrerat för F-skatt. Det går bra att använda ROT även för arbeten i eller i anslutning till sommarstugan eftersom man bor där under en del av året.

Målartjänster ger rätt till ROT

Det går att använda ROT-avdraget om man tar hjälp av oss på Målare Kalmar för att måla om inomhus. Om ni bor i en villa kan ni även få avdrag för arbeten som sker på fasaden. För att ni skall ha rätt till ROT behöver fastigheten vara äldre än fem år. Avdraget görs på den summa ni betalar för våra målares arbete, men kan inte appliceras på material eller eventuella resekostnader.

Det är enkelt att få avdraget

När ni anlitar oss som målare i Kalmar är det enkelt att få ROT i och med att vi drar av det belopp ni har rätt till på den faktura ni får från oss. Ni behöver inte ansöka om subventionen själva från Skatteverket utan ser i er deklaration vilka avdrag som gjorts under året.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett måleri i Kalmar som kan ta sig an allt som har med tapetsering och målning att göra.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@malarekalmar.com

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter ett måleri i Kalmar som kan ta sig an allt som har med tapetsering och målning att göra.

Målarekalmar.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Målarekalmar.com kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.