Målare Kalmar

Målning och tapetsering •

Om oss

Ett företag med lokal förankring

Alla vi som arbetar på Målare Kalmar kommer ursprungligen från Öland. Det är något vi känner oss stolta över och vi tror att många som anlitar oss märker den öländska arbetsandan och servicekänslan när de träffar oss. Vi tycker det är viktigt att använda oss av lokala samarbetspartners för att främja bygden och tror att det hjälper oss dra vårt strå till stacken för att företagslivet i området skall stärkas. Vårt företag har sin bas i Mörbylånga, men vi arbetar överallt på ön och även i Kalmar med omnejd.

Vi finns till både för företag och privatpersoner

Under de verksamma år vi på Målare Kalmar har bakom oss har vi fått hjälpa såväl företag som privatpersoner att fräscha upp väggar och fasader. Alla är välkomna till oss oavsett omfattningen på arbetet och vi är experter på det ytterst viktiga förarbetet för att slutresultatet skall bli bra. Oberoende av om ni skall renovera, måla om garaget eller vill ha en fondvägg i sovrummet kan vi hjälpa er.

Kvalitet är vårt ledord

Vi vill finnas till för alla som vill hitta en bra målare på Öland. Alla uppdrag vi får tar vi på största allvar och vi anser det vara vår främsta uppgift att leverera precis det våra kunder önskar av oss.

Vi tror att vår arbetsglädje och vår servicekänsla bidrar till att många av våra kunder återkommer till oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett måleri i Kalmar som kan ta sig an allt som har med tapetsering och målning att göra.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@malarekalmar.com

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter ett måleri i Kalmar som kan ta sig an allt som har med tapetsering och målning att göra.

Målarekalmar.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Målarekalmar.com kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.